Trevligt nationaldagsfirande på Widebergs Trädgård samt artikel om oss i Kalmar läns tidning

En varm och underbar dag har spenderats på Widebergs Trädgård i Söderåkra. Tack till alla som var framme och pratade med oss & handlade av oss. Själv kom jag hem med massvis med vintagevaser från loppisen och en stor, ljuvlig klätterrosplanta! Jag köper alltid och gärna specifikt plantor på marknader, det är typ det roligaste jag vet. 

Hemma låg Kalmar läns tidning och väntade på oss! En fantastiskt fin artikel om vår snittblomsodling, trädgårdsbutik och våra höns (bland annat) finns i veckans nummer - och framsidan också, så otroligt gosigt att se! 

Jag vill bara nämna att det blev ett pyttelitet fel i artikeln angående min morfar (Cillas far, Sven). Han kommer inte från Fiddekulla, men han är född på andra sidan Vissefjärda, inte långt härifrån - men ändå. Hoppas inte det var förvirrande!

Har ni sett eller läst artikeln? Den finns att köpa hela veckan med massa andra trevliga reportage att läsa. 💚
Önskar er alla en trevlig kväll!

/Lovisa