Välkommen till vår öppning!

Imorgon öppnar vi vår trädgårdsbutik för världen! :-)

Öppettiderna som gäller finns i inlägget här nedanför, eller på sidan öppettider. Det ska verkligen bli jätteroligt att öppna upp här. Som vi längtat, och som vi jobbat för att få i ordning den här delen av ladugården till att bli någorlunda färdig till öppning.

Vi har ett blandat sortiment med alltifrån lite svenskodlade påskliljor, ullhantverk, påskris i bunt pyntat med ulltussar och även opyntade, odlings- och trädgårdspresenter, samt lite handgjord ekologisk tvål, ekologisk choklad (hej, det är ju påsk!), krukor i olika material och massvis med odlingstillbehör! Vi har även ett lager med pallkragar i storlekarna stora och små.

Sen har vi ju även miljövänliga små och stora kort med vackert och charmigt illustrerade natur- och trädgårdsmotiv samt större tryckta porträtt med vackra pelargoner som motiv. Underbara!

Vi har lite av varje, med fokus på ekologiskt, hantverk & trädgård! Sånt vi älskar!

Vi har pyntat påskriset med ull! Stora och små ris finns till försäljning, samt opyntade buntar och pynt vid sidan av.