Marknadstider

Hej hopp i värmen! Nu är det marknadstider för oss. I söndags var vi på Korrö med våra små plantor. Vi hade en fantastiskt mysig dag med strålande sol och många härliga samtal med trädgårdsintresserade. 

Nu har vi två roliga marknader framför oss i veckan!

Vi har blivit inbjudna att delta på Bygdens marknad i Torsås, 11 Maj (imorgon/fredag) & Vissefjärdadagen på lördag. Vi kommer att ha med oss en massa spännande plantor på båda dessa marknader. Det blir en hel del kryddor, blommor och tomatplantor. Allting egenodlat såklart, och allting odlat på ekologiskt vis - såklart! 

Dagen spenderad på Korrö var alldeles fantastisk! Så tacksam för den här dagen! Vi har haft så roligt och hjälp så många att hitta och våga prova nya roliga plantor, framförallt tomater, och att våga prova och odla! Jag tycker verkligen om att prata odling, tomater, tips och sorter med er. Tack för att ni handlar plantor med ett sånt härligt engagemang hos oss. Vi önskar er alla den största lyckan i ert odlande! 🍅

Här kommer några bilder från vår dag på vackra Korrö! Vi ser fram emot att komma tillbaka hit i höst igen på Äpplet och honungens dag. Då blir det massvis med snittblommor, buketter och en del pumpor för vår del! 

IMG_0643.jpg