Semesterstängt med självbetjäning (snart)

Romersk riddarsporre och jag ♡

Romersk riddarsporre och jag ♡

En väldigt speciell och utmanande trädgårdssommar börjar gå in i en ny fas. Nu är det semestertider och vi har bestämt oss för att ha lite stängt i plantskolan och trädgårdsbutiken från och med nu, i juli. Men...

Nu går vi in i skördeläge. Det betyder att vi kommer att erbjuda tomater, gurkor, blommor och en del annat till självbetjäning i vårt lilla tält utanför trädgårdsbutiken framöver. (Vill ni in och köpa något i trädgårdsbutiken så hör av er så släpper vi såklart in er ♡) Vi kommer att försöka vara noga och med att meddela vad vi har framme på borden i nutid osv. 

Mer om det kommer i nästa blogginlägg.
Ha en fortsatt fin sommar!
önskar Lovisa & Cilla ♡

En fortsatt Trevlig sommar önskar vi er! ♡