Information om självplock i våra odlingar!

Självplock blommor
Självplock av snittblommor
dahliafält
DSC_4916.jpg

Om ni vill plocka blommor så är det bäst och säkrast att ni bestämmer en tid med oss först - så vi vet att ni kommer! Ring oss eller skicka iväg ett sms eller mail så får ni svar så snabbt vi ser det! :-)

Nu är vårt blomsterfält i full blom och intresser för självplock är jättestort! Så här kommer lite information om vad som gäller hos oss angående självplock.

Vi kan bara erbjuda självplock om vi finns i närheten och kan hjälpa till med vägning av blommor och visa vad som är plockbart. Ibland sparar vi vissa blommor till speciella tillfällen, detta skiftar dag för dag. Vi älskar att visa runt i odlingarna och tycker det är underbart att ni vill komma och plocka era blommor hos oss.

Vi kan som sagt tyvärr inte erbjuda självplock när vi inte är hemma. Så hör av er först. :-)

DSC_4881.jpg
DSC_6347.jpg
DSC_9144.jpg