Vi tar lite höstledigt ♥️

DSC_5256.jpg

Vi tar lite höstledigt, men först.. Den här helgen har vi stängt fredag & lördag. Under lördagen är vi iväg på Långasjö skördemarknad med våra höstkransar. På söndag har vi öppet en sista gång för den här säsongen. Då har vi öppet ihop med våra vänner och kollegor på föreningen 122:an. Se mer på 122:ans hemsida om årets höstrunda! Sen öppnar vi upp igen omkring advent och jul.

Cilla och jag behöver lite tid för att fokusera på ett par olika projekt och kurser just nu. Vi har dessutom en liten valp på gården som behöver extra tid och uppmärksamhet. <3 Nu i veckan blir det iallafall kransbinderi med hortensia, ljung, bär och torkat för hela slanten. Vi kommer att binda kransar på beställning under hela oktober och november för upphämtning i butiken - ett fint alternativ till en bukett (kommer skriva, mer om dessa snart). Och trots att butiken kommer att vara stängd nu så kommer vi fortsätta dela vad vi gör och skapar här såklart.

Säg hej till vår lilla tjej Ponyo, hon är en polski owczarek nizinny (pon). En polsk vallhund. Lik våra två andra Schapendoes-tjejer, men ändå så olik! Vi ser fram emot att lära känna henne mer <3