Dela och flytta på snödroppar

DSC07862.jpg

Dela och flytta på snödroppar

Nu har jag varit i farten igen. Vädret gör mig så inspirerad att bara vara ute och pyssla, gärna med små projekt som jag nog egentligen inte har tid att unna mig. Men samtidigt så måste jag göra detta. Jag bara måste skapa, annars kan min hjärna aldrig få ro. Jag och Ponyo, (lillvovven) har varit ute och grävt upp, delat och flyttat på snödroppar. Vi har massvis med snödroppar i trädgården - och de bara sprider sig. Jag älskar såna växter! När man har så mycket att man kan dela och sprida dem ännu mer. Underbart!

Jag har länge tänkt att det hade varit fint med en liten rad med snödroppar längst med staketet till trädgården. Det var tvunget att bli av och nu när kastanjestaketet kom upp så kändes detta ännu naturligare att göra. Resultatet av projektet blev också en video där jag delar lite tips om snödroppar och samtidigt visar hur jag gräver upp dem, delar och tänker kring planteringen. Jag hoppas att de kan komma till nytta för någon. Den finns att se precis här nedanför.

Vill du får snabba aviseringar från när jag gör nya videos, kolla in min youtube-kanal och prenumerera på den. Det gör mig alltid glad! :)

Hoppas ni gillar den! Trevlig helg önskar jag er alla!
/ Lovisa