Midsommarveckan, erbjudanden och semester

DSC06313.jpg

Midsommarveckan

Erbjudanden & specialöppettider! Sen semester för oss.

Öppet v. 25
Torsdag: 11-18
Fredag: 11-15

Hej! Och glad sommar! Jag har ingen aning om hur det blev midsommarvecka såhär snabbt i år. Jag känner att jag är kvar långt bak i mars någon gång, mentalt iallafall. Men vad jag har saknat sommaren. Nu börjar sköna tider.

Nu är det faktiskt sista veckan vi har öppet för försommarsäsongen. Vi stänger för lite semester i ett par veckor, från och med nu på lördag 20/6. Innan det kommer ni få möjlighet att hjälpa oss bli av med lite ettåriga plantor, sommarblommor och grönsaksplantor! ♥

Vi kommer även ha buketter med egenodlade ranunkler, anemoner och pioner i!

Nu på torsdag och fredag under midsommarveckan kommer vi ha lite utförsäljning av sommarblommor och många ettåriga plantor.

Det blir 25% rabatt på många - i princip alla ettåriga plantor och alla fröpåsar. Så välkomna att fynda i plantskolan! Dahlior har vi kvar av, både krukade och knöl. Dem är det också rabatt på.

 
DSC05718.jpg

Öppettider under midsommarveckan

Mån-ons: stängt

Torsdag: 11-18

Fredag: 11-15

Lördag: stängt

Söndag: stängt

Efter denna vecka tar vi semester och öppnar först om några veckor, den 11/7 igen!

 

Till slut vill jag bara dela lite bilder från gården, min trädgård och runt om i plantskolan här. Försommaren är en så underbar tid med så många tacksamma, älskvärda tvååriga och perenna växter i blom.

Så, välkomna nu på torsdag eller fredag! Glad och fin midsommarvecka till er alla!