Nytt år och vi väntar på våren!

DSC04465.jpg
DSC04554.jpg

Hej igen! Det var ett litet tag sedan sist! Jag hoppas att alla har en bra början på det nya året.

Vi har haft den absolut underbaraste vintern och början på 2021, med rejäla mängder snö, sol, kyla och massor av tid i naturen. Det känns som vi alla här behövde en ordentlig vinter, och det fick vi. Jag är så tacksam, och det har varit så vackert! Nu är våren på väg igen, med plusgrader och härlig sol som värmer under dagarna.

Jag har inte skrivit här sedan i julas inser jag. Vi har haft en mycket lugnare tid med mest tid för oss själva. Hela januari och februari brukar vara osociala tider för oss (pandemi eller ej). Det är skönt att bara vara lite för sig själva efter en tid med ett annars väldigt socialt arbete. Vi har självklart spenderat en del av denna tid med jobb av olika slag för att förbättra platsen och verksamheten. Bland annat hållet vi på att bygga plantbord till alla plantskolans plantor och perenner. Vi skriver skyltar, beställer och tar emot produkter till butiken och ställer iordning allt som kan förberedas. Det har varit skönt att vara lite för oss själva, men snacka om att vi börjar bli redo för öppning och att träffa er igen!

Jag ville bara ge ett litet livstecken här nu, och samtidigt hälsa att jag snart kommer dela mycket mer information om säsongsöppningen, (som blir 25 mars 2021) veckan innan påsk. Vi ser verkligen fram emot ännu en härlig, blommig vår här, och att bjuda in till vår blomstergård igen.

Ha en fortsatt fin vårvinter nu, så återkommer jag snart med alla nyheter - och bilder i mängder!

Varma hälsningar till er,
Lovisa