Vinterns kransbindarkurser!

dsc_4924.jpg

Vi älskar att binda kransar. Just nu är det höstkransar med ljung, torkade blommor och rötter. Till jul binder vi med ädelgran, vanlig gran och massor med andra fina grönmaterial som håller hela vintern lång. Nu är äntligen några datum färdiga att anmäla sig till våra kransbindarkurser här på hemsidan. Vi älskar att lära ut det här trevliga hantverket och att göra det enkelt att själv få göra sin egen vinterkrans, kanske ihop med en kompis eller två!

Vem som helst är välkommen att anmäla sig. Är man en grupp, kollegor eller kompisgäng så kan ni anmäla er antingen till ett tillfälle som finns här på hemsidan eller kontakta oss så kan vi ordna ett helt eget datum som passar era tider och behov. Det senare är nästan att rekommendera.

På våra jul- & adventkranskurser håller vi till inne i vårt stall/blomsterverkstad. Där har vi samlat ihop massvis med fina grönmaterial och olika sorters kottar mm som vi binder och skapar med. Vi gillar att jobba med det naturliga materialet. Men vi kommer även ha tomtar och lite band och snören att pynta sin krans med om man vill.

Vi ser fram emot flera underbara tillfällen här i år igen. Låt oss skapa riktigt vackra kransar ihop!

Kursen kräver inga förkunskaper och passar alla som gillar att pyssla med växter och det gröna materialet. Vi visar lite inspirationskransar och visar bindteknik. Vi handleder och hjälper er att skapa vackra kransar med det fina naturliga materialet vi har hemma. Du kan välja att binda en tunn krans på stålstomme eller en fylligare på halmstomme.

Vi står för allt material (saxar, tråd, stommar, gran, ris, pynt, band, snören, kottar, tänger, sekatörer osv.). Du behöver inte ha med någonting annat än varma kläder (samt sköna skor)!

I år erbjuder vi även 10% på alla köp i butiken för deltagare på våra kransbindarkurser.