Höst i butiken, nyheter & öppettider vecka 36!

DSC_5061.jpg

Härliga september är här! Vi har åkern full med blommor och butiken är fylld med lite höstiga plantor och perenner. Varje helg öppnar vi upp med självplock av blommor och det är roligt att se hur populärt det är! Tack för att ni kommer och uppskattar våra blommor så mycket! <3

Den här första veckan i september har vi lite specialhelg framför oss. På fredag har vi öppet självplock som vanligt men på lördagen håller vi stängt i butiken och på åkern. Vi är inte hemma utan gästar istället firandet hos Ljungsleds plantskola i Mörrum. De fyller 100 år och har öppen trädgårdshelg för alla besökare. Läs mer om evenemanget här. Det kommer bli väldigt mysigt och bland annat så är våra favoriter och samarbetspartners Cafe Mandeltårtan på plats och säljer bröd och bullar! Vi kommer ha med det finaste från blomsteråkern i form av buketter och buntar.

Öppettiderna hos Ljungsleds plantskola i helgen är: Lördag och söndag: kl. 11-16

Hos oss har vi öppet som vanligt i Fiddekulla med självplock och öppen butik. Välkomna i helgen!

På blomsteråkern är vi nu mitt i säsongen av självplock, kurser och bukettbinderi. Snart lägger vi upp datum för höstkransbinderi här på hemsidan. Man kommer kunna boka in sig på kurs hos oss för höstkransbinderi i oktober och jul/adventskransar i november och december.

Grupper och kompisgäng är välkomna att höra av sig för att boka ett kransbindartillfälle i höst/vinter hos oss!

Vi ses och hörs snart igen!
/Lovisa