Nu öppnar vi för säsongen 2020

DSC01436.jpg

Nu öppnar vi för säsongen 2020

Välkomna i helgen, lördag och söndag kl. 11-15

Hej allihopa! Nu är det dags för oss att öppna för året, och vad vi sett fram emot det. Det blir en liten smygöppning, för vi kommer under vårens gång fylla på med mer och mer plantor varje vecka allteftersom det mognar. Vi har nu i veckan ställt i ordning allt, gjort plats för många nyheter i butiken och utanför.

Lördag och söndag har vi öppet: kl. 11-15

Vi har ställt upp en speciell extrakassa utomhus, som står precis bakom butiken, under ett marknadstält (ni kommer inte missa det). Där kan alla som vill handla, men som vill hålla sig utomhus få betala och prata med oss på lagom avstånd. Vi tänker med tanke på coronaviruset väldigt mycket på att hålla ett bra avstånd till varandra. Vi erbjuder handsprit både i kassan inne och i utekassan. Det finns även möjlighet att tvätta händerna utomhus om man vill. Vi har ställt ut plantorna på lite olika ställen ute, så det finns gott om plats för alla att gå runt. Det finns lite att titta på i provodlingen för Nelson Garden. Den som vill får även gå ut på åkern och kolla in alla tulpaner som växer där - de är inte i blom än, men de ser fina ut!

Inne i butiken har vi många nyheter. Här ovan- och nedanför ser ni några av dem. Det är en blandning av trädgårdstillbehör och presenter med lite blommigt tema och hantverk. Många nya anteckningsblock och böcker. Nya krukor och skålar. Vi har även frö till grönsaker och blommor från Nelson Garden samt ett litet gäng dahliaknölar.

Tyvärr blir det inga buketter eller snittblommor den här helgen, tulpanerna är helt enkelt inte mogna än, utan kommer först nästa vecka!

DSC01369.jpg

Jag hoppas att vi kommer kunna ha möjlighet att ha öppet en stund nu i vår, så länge situationen tillåter kommer vi försöka göra vad vi kan för att hjälpa till att inspirera och förse med plantor, blommor, hantverk, frö och allt vad vi har här. Framförallt känner jag att jag så gärna vill erbjuda en upplevelse, något kul och uppfriskande att besöka, en utflykt till en liten gård där vi älskar allting med blommor och odling. Att vara ute i den friska luften, odla och bara vara i sin trädgård tror jag är väldigt hälsosamt denna tid.

Vi gör vad vi kan nu och hoppas att det vi gör kan vara till glädje för alla som besöker oss.
Varmt välkomna!