Säsongsöppning lördag 28/3 2020

Hej kära besökare! Om en vecka, lördagen den 28/3 öppnar vi för säsongen! Vi har bestämt oss för att göra en liten smygöppning i år och tiderna lördag och söndag kommer vara 11-15. Vi vill så gärna erbjuda vår plats att besöka där ni kan gå omkring utomhus och både titta och handla. Här finns gott om plats för många människor och vi har laddat upp med blommor, plantor och mycket mer. Vi har bland annat blom- och grönsaksfrö, dahliaknölar, krukor, korgar, vaser, böcker, påskpynt, äppelmust, hantverk i trä och ull, trädgårdsverktyg och eko-jord av yrkesodlarkvalité. Allt för att göra det lite mysigt hemma, i trädgården eller på trappen.

Det är osäkert än om tulpanerna i odlingen hinner bli klara till öppningen. Självplocket öppnar senare i april. I provodlingen för Nelson Garden har det börjat blomma och på andra ställen är det på gång, så gå gärna runt en sväng i odlingarna och på åkern och kika.

Vi vill verkligen inspirera till att spendera tid i sin trädgård, speciellt nu under denna lite bekymmersamma tid. Och också hjälpa till att sprida lite blommor omkring oss alla. Att förse er med detta (blommor och trädgård samt en mysig utflykt/upplevelse) ser jag som vår uppgift, och vi kommer göra vad vi kan för att på ett säkert och fint sätt kunna förse alla våra besökare med blomster- och trädgårdsglädje även i år - hela året ut.

Vi är friska och tror absolut att de som kommer hit är det också. Handsprit finns i butiken. Vi får hjälpas åt och visa hänsyn. Vi håller avstånd och om någon är orolig för att komma in i butiken kan vi expediera utomhus. Bara hojta så löser vi det!

Öppet lördag och söndag: 11-15
Från och med april har vi öppet även torsdag och fredag: 14-18 (eller tidsbokning, hör av er!).

Är du osäker på om det känns tryggt för dig att besöka oss kan du kontakta oss för beställning eller tidsbokning i butiken. Vi kan hjälpa till med leverans av blommor eller varor hem till din dörr (inom närområdet), eller ställa ut det vid vår parkeringsplats för upphämtning utan direktkontakt. Kontakta oss för detta. Länk till vår sida med kontaktuppgifter finns här i inlägget.

Vi hoppas och tror att vår gård är och kan fortsätta vara en säker plats att besöka, här finns gott om plats och man kan njuta av frisk luft i en mysig gårdsmiljö - detta tror vi starkt gör gott för både kropp och själ.

Vi ser jättemycket fram emot att se er och glädjas åt alla blommor i vår ihop med er! Ta hand om er allihopa.
Varmt välkomna till oss i vår!
/ Lovisa & Cilla

dsc_0336.jpg
DSC09269.jpg