Hösten är här och vi jobbar på. (Nyhet, vår självservice 'kiosk'!)

Ännu en gång kom hösten till Fiddekulla. Efter en lång och varm sommar känner vi oss redo för att städa upp efter säsongen och börja grovjobbet som hösten bjuder på. Vi ska röja på åkern, putsa på och klippa ner perenner i plantskolan, plantera mängder med blomsterlök som tulpaner och narcisser. Vi ska invintra plantor, höstså, plantera om krukor, skörda allt som skördas kan och binda massvis med kransar!

Vi har nu gått in i oktober och ändrat lite till våra lågsäsong-öppettider. Men frukta ej. Vi kommer hålla öppet här för er varje fredag och lördag fram till jul och erbjuda det finaste i säsong hela vägen. Det kan vara blomsterlök, säsongsplantor, kransar, planteringar, små presenter och mer. Ni är så hjärtligt välkomna förbi!

Förresten! En rolig nyhet är att vi nu också har satt upp en liten självservice-”kiosk” nere vid lilla parkeringen. Där kommer vi ställa ut lite fint och bra att ha från butik och plantskola. Saker som säsongsplantor, pumpor, kransar, gå-bort-presenter, tulpanlökar mm. Självbetjäning. Så ta med möjlighet att swisha eller jämna kontanter, så kan ni handla alla dagar i veckan i ‘kiosken’, 8-18. :)

Väldigt snart återkommer jag igen med ett nytt inlägg från vår ‘äppelplockar-dag’. I nästa vecka ska vi nämligen musta alla gårdens äpplen och det ser jag fram emot att berätta allt om!

Tack för denna gång! Hoppas ni alla har en underbar höst och kan njuta av det vackra.
/Lovisa