Blomsterkurser 2023!

Vi välkomnar er på Blomsterkurser i vår snittblomsodling!

Följ med oss ut på blomsteråkern, där vi visar skörd och hantering av de olika blommorna och pratar lite färg- och formlära. Sen får du välja och skörda dina egna blommor! Vi finns med och kan tipsa och hjälpa till under tiden. Medan blommorna sedan vilar en stund så bjuder vi på hembakat fika. Sen tränar vi på bindteknik (spiralteknik), visar lite former och strukturer samt ger våra bästa tips i hur man får buketten att hålla så länge som möjligt väl hemma i vasen!

Till slut väger vi blommorna och packar in dem, redo för hemfärd i en hink med kallt vatten!

Vi står för allt material (blomstersaxar, hinkar, snöre, bast osv). Tänk på att klä dig efter väder (samt bra skor)!

  • Torsdag 17/8 kl. 17:00-19:30 - FULLBOKAD

  • Fredag 25/8 kl. 17:00-19:30 - FULLBOKAD

  • Lördag 2/9 kl. 16:00-18:30 - FULLBOKAD

  • Lördag 9/9 kl. 16:00-18:30 - FULLBOKAD


Anmälan och kostnad

Fast pris: 250kr/person + vikten på blommorna du plockar. Blommorna kostar 45kr/hg.
Anmälan sker här på hemsidan via formuläret nedanför eller i vår butik i förväg. Om du har ett presentkort eller andra funderingar kring kursen, kontakta oss så hjälper vi till! Vid frågor ring eller smsa: 0734-223730 (Cecilia).

Obs obs obs!! Kontrollera noga så att du får ett mail med bokningsbekräftelse efter din anmälan (det kan eventuellt hamna i skräpposten). Mailet kommer inom en dag (vi skriver det manuellt under dagen). :)

Avbokning går bra upp till 3 dagar innan kursen. Då får du hela kostnaden tillbaka - eller möjlighet att byta till ett annat kurstillfälle. Kontakta oss så hjälper vi till.

Fika ingår ♡ Välkomna!!!!!


Anmäl er här genom formuläret

---*---

Anmäl er här genom formuläret ---*---


/ Lovisa, Cilla, Nils