Länge leve hantverket

1 DSC_9306 (2).jpg

Tovade ägg

Handgjorda av 100% svensk ull

När vi inte är ute och bär omkring på saker, vattnar något eller sår fröer så pysslar vi mycket och gärna med olika handarbeten. Nu inför påsk ville vi gärna göra lite egna pynt till våra ris. Något nytt och "oss". Och det här med svensk ull till påskpynt, det gillar vi verkligen, och det vill vi sprida! Hoppas ni också känner glädje för detta. Ullen vi jobbar med kommer främst från Ullcentrum på Öland och är insamlad från svenska får från blekinge- och smålandsregionen. Det tycker vi känns jättefint. :-)

Vi kommer i trädgårdsbutiken att ha både dessa små tovade ägg i olika färger samt fluffiga ulltussar (kardflor) i våriga, färgglada färger - ett alternativ till fjädrar. Vi kommer att ha färdiga, ull-pyntade ris samt förpackade ulltussar till er som vill plocka och pyssla med ris själva. Öppning av trädgårdsbutiken ser ut att bli vecka 12! Jag kommer att informera mer om detta inom kort!